Bestellen & betalen

Verzend- en leveringsinformatie

Afhankelijk van de stukken in je bestelling kunnen items afzonderlijk bezorgd worden geleverd via verschillende vervoerders of bezorgdiensten. Informatie over elk product en de unieke levertijd (verzendtijdskader) ervan is te vinden op elke productpagina. Houd er rekening mee dat alle levertijden onderhevig zijn aan wijzigingen. Zodra een item gereed is om te verzenden, ontvang je een bevestigingsmail met een trackingnummer om de vervoerderinformatie en verzenddetails te bekijken.

Meubelstukken, waaronder banken, kasten, bedden, dressoirs en eettafels, worden afgeleverd door onze transporteur.

Let op:

  • Je moet aanwezig zijn om een handtekening te verstrekken op het moment van levering voor deze zendingen.
  • Alle items worden tot aan de eerste drempel geleverd tenzij anders is aangegeven.
  • Niet alle items bevatten volledige montage of afvalverwijdering.
  • Items kunnen alleen worden afgeleverd op het oorspronkelijke verzendadres dat is opgegeven bij het afrekenen.

Als je verduidelijking nodig hebt over hoe een stuk zal worden geleverd, neem dan contact op met shop@secretinterior.nl met je ordernummer en wij helpen je graag verder.

Een opmerking over de levering

Houd er rekening mee dat items alleen kunnen worden afgeleverd op het oorspronkelijke adres dat is opgegeven tijdens het afrekenproces. Om een soepele leveringservaring te garanderen, verstrek alsjeblieft een actief telefoonnummer en e-mailadres tijdens het afrekenen, zodat onze transporteur een handige leveringstijd met je kan regelen. Secret Interior hanteert een beleid waarbij items niet langer dan 5 werkdagen worden vastgehouden als er geen levering is ingepland. Na deze periode neemt de klant de verantwoordelijkheid op zich voor eventuele opslagkosten. Wees je ervan bewust dat in dergelijke gevallen items mogelijk worden teruggestuurd door de vervoerder, en in dergelijke omstandigheden worden terugbetalingen alleen verstrekt in de vorm van winkeltegoed, verminderd met de retourzendkosten en een restocking fee van 15%.

Schade of verlies dat optreedt aan items buiten de gespecificeerde termijn valt niet onder de verantwoordelijkheid van Secret Interior. We waarderen je begrip en medewerking met betrekking tot ons leveringsbeleid. Als je nog verdere vragen hebt of assistentie nodig hebt, staan we klaar om je te helpen.

BESCHADIGDE ITEMS:

Als je item beschadigd arriveert, neem dan binnen 24 uur contact op met ons via shop@secretinterior.nl en wij zullen dit probleem zo snel mogelijk voor je oplossen. Voeg alsjeblieft je ordernummer toe en, waar mogelijk, foto’s van de schade en de verpakking om ons team te helpen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

INTERNATIONALE  BESTELLINGEN:

Momenteel verzenden we alleen binnen Nederland.